HELL BUNNY LOVERS - Kuvakisa kaikille naisille.

NÄIN OSALLISTUT HELL BUNNY LOVERS 2022 KUVAKISAAN:

Tallenna oma Hell Bunny -lookkisi kuviksi ja lähetä ne meille -näin olet mukana kesäisessä kuvakisassa.
Palkintona on vapaavalintainen Hell Bunnyn mekko wannabe.fi;n valikoimista sekä tuomariston valinnalle että yleisön suosikille.

Lisäksi onnetar arpoo yhden voittajan kuviin reagoi- neiden joukosta. Kannattaa siis kuvata sekä äänestää!

Kuvia voit lähettää meille vaikka heti aina heinäkuun loppuun saakka. Kisakuvat ovat nähtävillä ja peukutettavissa Facebook -sivullamme koko heinäkuun ajan.

Tutustu tarkempiin ohjeisiin sekä tietosuojaselosteeseen wannabe.fi verkkokaupan sivuilta.

Tämän vuoden tuomareina toimivat suunnittelija Mari peltodresses -yrityksestä, joka suunnittelee ja valmistaa uniikkeja hääpukuja kierrätetyistä materiaaleista. Toisena tuomarina toimii Heli Mielonen Helmivalokuvauskoulusta. Heillä on takanaan vuosia yhteistyötä ihmisten haaveiden toteuttemisessa ja visualisoinnissa.

Hell Bunny Lovers (2022) -kuvakisan sääntöihin ja tietosuojaselosteeseen pääset klikkaamalla:  TÄSTÄ!

Lähetä kuvasi email: hellbunnylovers@outlook.com

Hyviä kuvaushetkiä!


Hell Bunny Lovers on wannabe.fi:n jo perinteeksi muodostunut jokakesäinen kuvakisa, johon voit osallistua haluamallasi omakuvalla/ -kuvilla, jonka pääosassa olet Sinä ja Hell Bunnyn valmistama vaate. Kisan tarkoitus on esimerkkien kautta rohkaista naisia pukeutumaan naisellisesti. 

Kuvakisa käydään vuosittain heinäkuussa, jolloin kuvat ovat nähtävillä ja peukutettavissa Facebook sivuillamme koko heinäkuun ajan.


Hell Bunny Lovers -vuosialbumeihin pääset klikkaamalla alla olevia kuvia!