Ostoskori

Toimitusehdot


Maksutavat:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com


Turvallisuus:

Verkko- ja luottokorttimaksuissa käytetään pankkien ja Luottokunnan SSL-suojattuja maksutapahtumapalveluja.  Tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömiä yhteystietoja ei luovuteta wannabe.fi -verkkokaupan ulkopuolelle.

Jousto laskutus- ja osamaksupalvelu:

Joustolaskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 ja kuukausikorko 2,42%). Lisätietoja Joustosta osoitteessa Jousto.com

Ennakkolasku:

Valitessasi ko maksutavan, saat ennakkolaskun, josta löytyy sekä tili- että viitenumero.  Tilaamasi tuote/tuotteet ovat varattuna sinulle ennakkolaskun eräpäivään asti.  Ko päivän jälkeen palautamme tuotteet takaisin myyntiin, mikäli laskua ei ole maksettu eikä kauppiaan kanssa ole sovittu uudesta eräpäivästä.


TOIMITUSTAVAT:

Käytämme lähetysten toimittamiseen postia ja Matkahuoltoa.  Varastotuotteet lähetämme 1-5 päivän kuluttua tilauksesta.  Toimitustuotteissa ilmoitamme asiakkaalle toimitusajan. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeen tekstiviestinä. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.


TOIMITUSKULUT:

Maksamme kotimaan postituskulut yli 100 €:n tilauksista. Alle 100€:n tilauksiin lisäämme postituskulut lähetyksen painon mukaan.  Tuotteen palautuksesta tulee sopia kauppiaan kanssa.  Asiakas maksaa tuotteen palautuksesta aiheutuneet palautuskulut, tuotteen vaihdosta aiheutuneista palautuskuluista vastaa wannabe.fi.


TOIMITUSAIKA:

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tai Matkahuoltoon tilauksen jälkeisten parin arkipäivän aikana. Tilapäisesti loppuneet tuotteet pyrimme poistamaan verkkokaupasta välittömästi, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä.  Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä saa sitä kohtuullisen ajan kuluessa lisää, niin toimitamme tilauksen osissa.  Muutoin pyrimme toimittamaan tilaukset täydellisinä.


TUOTTEEN PALAUTUS/VAIHTO:

Kaikista palautuksista ja vaihdoista on sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.  Palautus- ja vaihto-oikeus on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivää.  Tuotteet voi lähettää osoitteeseen Vanity Case/ wannabe.fi, Postin automaatti, Tullintori, Tullikatu 6, 33100 Tampere.  Mukaan tulee liittää tiedot tuotteesta, palautuksen tai vaihdon syy ja vaihdon ollessa kyseessä myös tieto siitä, mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Palautettavan tuotteen tulee ehdottomasti olle käyttämätön, myyntikuntoinen ja laput paikallaan. Palautettavan tuotteen palautuskuluista vastaa asiakas itse.  Vaihdettavan tuotteen palautuskuluista vastaa wannabe.fi. 


VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTUS:

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.  Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen.  Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu kauppiaan kanssa.  Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET:

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot.  Mikäli paketti on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi.   Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.


YHTEYSTIEDOT:

Kaikissa toimitukseen liittyvissä asioissa ota tarvittaessa yhteys joko sähköpostilla darkstar@darkstar.fi tai puhelimella 040 507 8477.