PÄÄKALLOHUPPAREISTA KUKKAMEKKOIHIN.

PÄÄKALLOHUPPAREISTA KUKKAMEKKOIHIN.
Tervetuloa Wannaben blogiin! Tämän Blogin tavoitteena on esitellä meidän myydyintä brändiämme, Hell Bunnya; uusia tuotteita, upeita kokonaisuuksia sekä tietenkin tarinaa vaatteiden takana. Ensimmäisessä postauksessa esittelemme Hell Bunnyn taustaa sekä meidän välistä yhteistyötä.


Kun katsoo Hell Bunnyn upeita kukkakuosisia kellohelmoja, ei uskoisi, että kyseessä on sama brändi, joka parikymmentä vuotta sitten teki vaihtoehtopukeutumisesta punk- ja goottityyliin. Aloitimme Hell Bunnyn kanssa yhteistyön juurikin silloin, kun heidän tarjontansa oli pääosin street-henkistä nuorisopukeutumista punk-rock pääkallohuppareineen ja bondage-housuineen. Tänä päivänä heidän luomuksiaan koristaa pastellisävyiset tyllit ja vuosikymmeniä kunnioittavat vintagehenkiset mekot.


Hell Bunnyn mallisto on kasvanut melkoisen monimuotoiseksi vuosien varrella. Tokikaan Hell Bunny ei täysin ole unohtanut juuriaan, vaan saamme nauttia kunnon punk- ja gootti-asenteesta heidän muutamissa kuoseissaan sekä malleissa. Sen lisäksi valikoimasta löytyy myös rockbilly, retro ja vintage -henkisiä vaatteita, sekä tietenkin jo klassikoiksi muodostuneet 50-luvun kellomekot ja -hameet.


Brändin kehityksen myötä myös asiakaskunta on muuttunut. Hell Bunny palveli alkujaan erityisesti nuorisoa, kun taas nykyään vaatteita ostavat 35-55 -vuotiaat naiset. Tämän lisäksi joukosta löytyy paljon nuorempia sekä vanhempia asiakkaita - vanhin asiakkaamme tietämämme mukaan on 78-vuotias. Meillä onkin tapana kertoa asiakkaillemme, että näillä vaatteilla ei ole ikärajaa. Asenne ratkaisee!


Malliston lisäksi myös vaateiden mitoitus sekä kokomalikoima on muuttunut vuosien varrella. Entiseen S-L taulukkoon on saatu reilusti lisää kokoja ja tänä päivänä kokovalikoima ylettyy XS-4XL. Mitoitusta on suurennettu kauttaaltaan ja voisikin todeta, että nykyään koot vastaavat normaalia markettikokoa.


Olemme tehneet Hell Bunny kanssa yhteistyötä erittäin pitkään. Hell Bunny on ollut myydyin brändimme jo 20 vuotta ja nykyään vlikoimamme koostuu lähes täysin heidän vaatteistaan. Uskomme vahvasti Hell Bunnyn hyvään laatuun, uusiutumiseen ja erilaisuuteen. Hell Bunnyn vaatteita löydät meidän kauttamme Kangasalan Wannabe Storagesta, Wannabe Shopista Fashion Centeristä Vantaalta, nettikaupasta sekä tapahtumamyynneistämme. Tämän lisäksi meillä on Hell Bunnyn edustus Suomessa eli meidän kauttamme Hell Bunnyn vaatteita menee myös muille jälleenmyyjille.


Tervetuloa ostoksille!


Jaana/ Wannabe.fi

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.