15.12.2016 Jasmin - Ensi kevättä ja kesää odotellessa

15.12.2016 Jasmin - Ensi kevättä ja kesää odotellessa


Olen savonlinnalaissyntyinen 26-vuotias yrittäjänainen, joka harrastaa pin up- ja alternative malleilua sekä burleskitanssia. Teen malleilua, kuvauksia ja burleskia taitelijanimellä Marie Luscious. Pienyrittäjänä olen työskennellyt jo kuusi upeaa vuotta, eteenpäin mennään hymy huulilla ja samalla unelmia toteuttaen. 

Aloitin yrittämisen hiusmuotoilijana asuessani Helsingissä, mutta keväällä 2016 muutoksen tuulet puhalsivat voimakkaasti ja sain mahdollisuuden avata oman sesonkiluontoisen kenkäputiikin Savonlinnaan. Minulle henkilökohtaisesti on tärkeätä tuoda rakkaaseen kotikaupunkiini jotain, mistä on ollut paljon iloa myös minun mielelle ja silmille.. Upeita kenkiä ! 

Kenkäputiikkini Ladies With Lolas- Summer Boutique on erikoistunut ainoastaan Lola Ramona brändiin. Lola Ramonat ovat naisten kenkiä, joissa on sitä jotain ja ne sopivat jokaiselle naiselle ikään tai kokoon katsomatta. Minulla on ollut lähestulkoon jokaisessa pin up-kuvauksessa jalassani Lola Ramonat. Ne ovat erilaisuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta näyttävä lisä yhdistettäessä sitten kellohelmaan tai kynähameeseen. Mielestäni mitä enemmän asukokonaisuus kääntää katseet, sitä parempi! 

Kesän loputtua ja putiikin oven suljettuani lähdin unelmani perässä Australiaan viettämään niin sanottua välivuotta, missä aika onkin mennyt pääosin burleskitanssia treenaten, joten stagelle nousu alkaisi olla pikkuhiljaa ajankohtainen. Sen aika mahdollisesti onkin sitten ensi vuonna, kuten monen muunkin uuden asian mitä tapahtuu kenkäputiikissani ja alteregolleni Marie Luscioukselle. Tykkäämällä Facebookissa sivuista Ladies With Lolas- Summer Boutique sekä Marie Luscious näet missä tapahtumissa olen mukana ja minkälaisia kuvioita uusi vuosi tuo tullessaan. Hymyillään kun tavataan! :)  

Hyvää joulua ja säihkyvää uutta vuotta 2017!


 Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.