HELL BUNNYN LEOPARDIPERHE LAAJENI

HELL BUNNYN LEOPARDIPERHE LAAJENI

Leopardikuosi on jo usean vuoden ajan ollut yksi Hell Bunnyn malliston suosituimpia kuoseja. Ajaton, rakastettu ja jopa vihattu kuosi, joka voi helposti mennä myös överiksi.

Hell Bunny on unohtanut kaikki oranssit, keltaiset, vihreät ja siniset leopardisävyt ja valinnut mallistoonsa neutraalit sävyt (poikkeus 2019 syksyyn tuli punamusta väritys).

Kuosia on käytetty useissa materiaaleissa, joista ensimmäisinä (ja edelleen tuotannossa olevina) markkinoille tulivat mattapintaiset puuvillatuotteet, materiaalina joko 100% puuvilla tai puuvillan ja elastanin sekoite.Hell Bunnyn suosittu toppimalli sai leopardikuvion syksylla 2018 ja nimen Uma -toppi. Topin kaula-aukkoa ja hihojen suita kiertää kuminauhakuja. Keskellä selkäpuolella on ylhäältä alas aukeava vetoketju.Ensimmäinen leopardikuosinen malli Panthera minimekko ilmestyi syksyllä 2017. Mekon yläosa on tyköistuva ja olkaimet säädettävät. Hameosa on kellohelmainen, sen pituus koosta riippuen on 46-48cm ja sivusaumoista löytyvät taskut.Panthera -fiftarimekko sai ensiesittelyn syksyllä 2018, jolloin siitä tuli samantien erittäin suosittu. Tyköistuva bodyosa, polven alapuolelle ulottuva hameosa, edelleen ne taskut ja musta tehostekaulus. Siinä menestysresepti.Hell Bunnyn mallistolle uskollisena tarvitaan myös kellohame. Fiftarihame on myös topin ja kellomekon kanssa samaa 2018 vuosikertaa. Mitta polven alapuolelle, taskut sivusaumoissa, tyllin kanssa tai ilman. Tyllin värillä voi myös leikitellä, ei niin ilmiselvä musta. Ja topin väri yhtä tyllin värin kanssa. Niin ja retro vyö ja tennarit..Syksyllä 2017 tuotantoon tuli myös Panthera toppi. Muuten mustassa polyester topissa on leopardikuosinen venepääntie.Samalla kerralla tuli myös toinen Hell Bunnyn suosikki toppimalli, solmutoppi, leopardikuosisena ja nimeltään Feline. Molempien toppien materiaalina polyester ja elastan (5%).


 

Keväällä 2019 tuli markkinoille Feline kynämekko. Upea luomus niille, jotka kynämekkoja käyttävät. Yksivärinen musta, jossa tehosteena leopardikaulus ja irrallinen vyö. Mekon materiaali on bengaline kangasta(75% rayon, 22% nailon ja 3% elastan). Sen etuja ovat hyvä istuvuus ja käyttömukavuus. Bengaline on erittäin joustava materiaali, joka joustaa vain kankaan leveyssuunnassa. 

Bengalinesta on myös valmistettu Panthera caprit ja kynähame, jotka tulivat myyntiin vuoden 2017 syksyllä ja ovat edelleen tuotannossa. Molemmat tuotteet ovat korkeavyötäröisiä.Uusin leopardiperheen jäsen on myös bengalinesta valmistettu Shuri kynämekko, joka on tämän kevään mallistoa. Kuosina leopardi ja tehosteena musta vyö. Mekon kankaassa on elastania 5% eli hieman enemmän kuin muissa Hell Bunnyn bengaline tuotteissa.Toinen tämän 2020 kevään uutuustuote on Eartha mekko. Materiaalina 95% polyesteria ja 5% elastania. Kietaisumallinen yläosa istuu hyvin sekä pienemmille että isommille rinnoille. Mekossa on leveät perhoshihat sekä kellohelmainen hameosa. Mekkomalli on ollut erittäin suosittu tanssiväen keskuudessa sekä matkavaatteena, jota ei tarvitse silitellä.

Kaikki Hell Bunnyn leopardikuosien vaatteet valmistetaan kokoskaalalla XS - 4XL.

Tämän blogin kuvia klikkaamalla pääset asianomaisen tuotteen tuotesivulle.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.