HELL BUNNY GOES SUSTAINABILITY!

HELL BUNNY GOES SUSTAINABILITY!

Kestävä kehitys ajattelu on tullut mukaan myös Hell Bunnyn tuotteiden valmistukseen. Kierrätysmateriaalia on käytetty neljässä kevään tuotteessa sekä neljässä kesäisessä mekossa, jotka kulkevat työnimellä plastic bottle dresses.

FREDDIE DRESS: Mekon kankaassa on 30% kierrätysmateriaalia, 30% puuvillaa, 38% polyesteria ja 2% elastania. Edessä avattavat napit ja selkäpuolella vetoketju.

FREDDIE SKIRT: Hameen kankaasta 30% on kierrätysmateriaalia, 30% puuvilla, 38% polyesteria ja 2% elastaania. Hame on A-linjainen, edessä safarityyliset taskut, vetoketju takana.

STARK CULOTTES: Leveälahkeisten culotteksien valmistuksessa on myös käytetty 30% kierrätysmateriaalia. Edessä olevan läpän molemmin puolin on neljä avattavaa/ suljettavaa nappia. Culotteksissa on myös taskut molemmilla sivuilla.

STARK BOILERSUIT: Upeassa kokohaalarissa on myös käytetty 30% kierrätysmateriaalia. Haalarissa on lyhyet hihat, nappikiinnitys sekä etutaskut.


Kaikki kierrätysmateriaalituotteet ovat konepestäviä, mutta linkousta ei suositella. Ne tulevat meille varastoon helmikuun lopulla.

Esittelen plastic bottle mekot myöhemmin, koska niiden osalta toimitusaika ei vielä ole tarkentunut.

Terveisin

Wannabe/Jaana

email: darkstar@darkstar.fi

PS. Verkkokauppaostosten pakkaamiseen olemme jo vuosia käyttäneet kierrätettyjä muovipakkauksia.

Comments

Sign in in order to write a comment