KIRSIKAT

KIRSIKAT

Yksi kuosien ikisuosikki on kirsikka. Tulevaan sesonkiin on Hell Bunny suunitellut uuden kirsikkakuosin punaisella pohjalla ja mustilla kirsikoilla.

Tämä ei suinkaan ole tuotemerkin ensimmäinen ja ainoa kirsikkakuosi, vaan Cherry Pop, Cherie ja Sweetie sarjat jatkavat myös 

tulevalla sesongilla.

 Näissä sarjoissa mekkojen lisäksi myös hameet ja topit.


Kurkistetaanpas hieman tähän uuteen Alison sarjaan! Sarjaan kuuluu fiftarimekko ja -hame, midimekko sekä toppi. Materiaalina kaikissa tuotteissa on puuvilla sekä elastan.


Fiftarimekossa on sydänpääntie, pienet hihat, tyköistuva bodyosa, joka on vuoritettu vyötäröön asti. Kellohelmassa on Hell Bunnyn tapaan taskut hameosan sivusaumoissa. Koot mekossa XS – 4XL.Toinen sarjan mekko on Alison Mid dress. Polvimittaisessa mekossa on halterneck olkaimet, jotka voidaan myös kiinnittää napeilla selkäpuolelle. Bodyosa on tyköistuva ja hyvän istuvuuden takaa molemmissa kyljissä olevat kuminauhapanelit. Hameosa on kellohelmainen. Mekkoa valmistetaan koot XS – 4XL.


Alison topissa on elastinen kaula-aukko sekä hihojen suut. Tyköistuvassa topissa on pukeutumista helpottava ylhäältä alas asti aukeava vetoketju. Edessä somisteena musta pieni rusetti. Alison toppia valmistetaan koot XS – 4XL.


Sarjaan kuuluva hame on perinteinen kellohelmainen fiftarihame, jonka sivusaumoissa on taskut. Vyötärökaitaleon hameen kankaasta ja takana kiinnityksestä vastaa vetoketju ja nappi. Hameesta valmistetaan koot XS – 4XL.

Sarja saapuu joulukuussa.


Lisätietoja darkstar@darkstar.fi

Terveisin

Wannabe/Jaana

Comments

Sign in in order to write a comment