TIIKERIN RAIDAT.

TIIKERIN RAIDAT.

Hell Bunnyn Panthera sarjan leopardi- kuosi on mielestäni onnistuneimpia aiheen kuoseja. Sarjaan tulee tuotetäydennyksiä joulukuussa sekä yksi ihan uusi tuote. Leopardikuosin rinnalle tulevalle keväälle saapuu tiikerikuosinen TORA-sarja, joka koostuu sekä viskoosi- että puuvillavaatteista.


PUUVILLA/PUUVILLA-ELASTAN TUOTTEITA OVAT SEURAAVAT MALLIT: 

TORA 50´s mekossa on säädettävät olkaimet, tyköistuva bodyosa, vetoketju takana sekä taskut hameosan sivusaumoissa. Malli on
sama kuin Hell Bunnyn Harlequinissa ja Hountleyssa. Mekon kokosarja on XS-4XL.

 

TORA-topissa on elastiset hihojen suut sekä kaula-aukko. Se on hyvinkin vartalonmyötäinen ja pukemista helpottaa takana oleva
vetoketju, joka aukeaa ylhäältä alas asti. Rintojen välissä olevaa ”avaimenreikää” on aiemmista samankaltaisista topeista pienennetty. Topin koot menee välillä XS-4XL.

TORA-fiftarihameen materiaali on 100% puuvilla. Taskut hameen sivusaumoissa. Vyötärönauha on hameen kankaasta, takana vetoketju ja nappikiinnitys. Hell Bunnyn hameissa vyötärö on yleensä napakampi kuin mekoissa. Nappia siirtämällä saa yleensä 0,5 –1cm lisää tilaa. Hametta tehdään koot XS - 4XL. 


VISKOOSIPOHJAISET TUOTTEET TORA-SARJASSA OVAT SEURAAVAT: 

TORA-mini dress, joka on 100% viskoosia. Mekossa musta kaulus ja edessä aukeavat mustat napit. Selkäpuolella vyötärön poikkisaumassa on kuminauha. Koot XS - 4XL. 

TORA-puseron materiaali on myös 100% viskoosia. Pusero on muotoiltu, holkkihihat ja siinä on nappilista edessä. Puseroa valmistetaan koot XS – 4XL.

TORA-sarja tule meille varastoon joulukuussa. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä darkstar@darkstar.fi

Terveisin,

Jaana/ Wannabe.fi

Comments

Sign in in order to write a comment