SYDÄMENMUOTOISET POLKA DOTIT.

SYDÄMENMUOTOISET POLKA DOTIT.

Usein kuulen toteamuksen: ”En tiennytkään, että Hell Bunnylla on tällaisia malleja!” Osittain tästä syystä päätin esitellä tällä palstalla Hell Bunnyn tuotteita sarja kerrallaan.


Joko näit Hell Bunnyn uuden Allie-sarjan? Sarja koostuu 50-luvun tyylisestä mekosta, leveähelmaisesta hameesta ja lyhythihaisesta puserosta. Kuosissa koristaa mustalla pohjalla sydämen muotoiset valkoiset dotit. Sarjan materiaali on 100% viskoosia.

Tästä uutukaisesta varastoomme tuli viime viikolla mekko ja hame. Allie-mekko on lyhythihainen ja upean kuosin lisäksi somisteena edessä on pyöreät punaiset napit sekä rintojen kohdalla punaiset rusetit. Verrattuna muihin Hell Bunnyn mekkoihin, mitoitus tässä mallissa on hieman isompi. Mikäli tykkäät käyttää tylliä, niin tämän mekon kanssa oikea pituus on pitkä petticoat (artikkelinumero 5180).

Allie-sarjan hameen mitta on lyhyempi, kuin Hell Bunnylla yleensä ja ylettyy polven yläpuolelle. Hameen kanssa käytettäväksi käykin paremmin lyhyt tylli (artikkelinumero 5028). Hametta koristaa ylhäältä alas menevät punaiset sydämenmuotoiset napit. Taskut löytyvät hameen sivusaumoista. Hameen XS-koossa vyötärönympärys on 68cm ja siitä koko kasvaa 5cm välein.

Upeaan Allie-sarjaan on tulossa vielä pusero, mutta se on tätä postausta kirjoitettaessa vielä matkalla. Arvioitu saapumisaika puserolle on marraskuun aikana. Puserossa on punaiset sydämenmuotoiset napit ja lyhyiden hihojen suissa on leveä kuminauhapaneli. Valkoista kaulusta somistaa punaiset brodeeratut sydämet. Varsinainen Valentines Day paitis!

Käy tutustumassa uuteen Allie-sarjaan verkkokaupan puolella!

Mekko: https://www.wannabe.fi/fi/tuote/19345978

Hame: https://www.wannabe.fi/fi/tuote/19346028

Jaana/ Wannabe.fi


Comments

Sign in in order to write a comment