15.2.2017 Ilona ja Ari - Aina on aihetta juhlaan!

15.2.2017 Ilona ja Ari - Aina on aihetta juhlaan!


Aina on aihetta juhlaan!

Kaikki alkoi, kun halusimme "juhlia" tanssin merkeissä ja sitä varten piti saada mekko. Ja siitä lähtien on aina ollut mekko päällä ja siihen sointuva ja sopiva paita ja housut. Ajan mittaan mukaan on tullut muutakin asusteisiin sopivaa kuten eri värisiä henkseleitä.

Tanssi-ilta alkaa, kun valitsemme paikan mihin mennään. Sitten valitaan väri ja sen mukaan kokoelmasta mekko ja paita ja housut ja kengät.

Väriin vaikuttavat paikan lisäksi illan orkesteri, koska pukeutumisella haluamme myös kunnioittaa illan orkesteria. Meille jokainen tanssi-ilta on pieni juhla, katkaisu arkeen, mutta kuitenkin pukeudemme toisiamme varten.

Ensimmäinen mekko löytyi eräästä putiikista. Sitten nälkä kasvoi ja internetin ihmeellinen maailma opasti meidät Savonlinnaan ostoksille. Sitten alkoi mielikuvitus laukata ja kangaskaupan pakat saivat kyytiä ostomekkojen lisäksi. Nyt kokoelmasta löytyy sekä valmiita Hell Bunnyn mekkoja että itsetehtyjä eikä loppua näy. Ehkä joudutaan tekemään lisäsiipi taloon vain mekoille :-)

Ilona ja Ari


Comments

Sign in in order to write a comment